Recenze: Catrice - Lashes to kill Ultra Black řasenka

20. července 2015 v 2:18 | Nany J |  Recenze

Ahoj, dnes tu mám hodně dlouho slibovanou recenzi na moji nejoblíbenější řasenku, o které jsem mluvila snad stokrát. Už teď je vám sice jasné, že k ní nebudu mít skoro žádné mínusy a že si ji rovnou můžete jít koupit, ale stejně bych to všechno ještě trochu okecala :D

Kde koupit: Rossmann
Cena: kolem 100,- Kč
Voděodolná i nevoděodolná verze: ano (já mám nevoděodolnou)




Nejprve bych zhodnotila balení. To je poměrně jednoduché, elegantní, ale určitě zaujme. Vydržela mi v dobrém stavu přes rok, což se mi moc často nestává. Za tu dobu se u ní sice změnilo balení, ale to podle mě má stejnou funkci.

Samotný štěteček je skvělý. Řasy hlavně prodlouží, objem dodá jen u kořínků. Řasy absolutně neslepuje, krásně je oddělí. Stačí párkrát přejet a máte krásné řasy, takže žádné půlhodinové řasení :)


Řasenka (nebo-li řasovina, jak já říkám - velmi odborně - té hmotě uvnitř) není úplně hustá, takže pokud máte řasy od přírody rovné, budete si je muset nejdřív pořádně natočit kleštičkami. Já osobně je nepotřebuju, ale občas si všimnu toho, jak mi řasy o kousek spadnou. Po pár měsísích už je to klasická hutná řasneka. A jak slibuje obal, je skutečně černá, jestli se vám řasy normálně zdají černé jako uhel, tak po nanesení této řasenky vlastně zjistíte, že předtím byly šedivé :D

Řasenka vydrží celý den, vůbec neopadává a obtiskává se maximálně prvních pět sekund po nanesení. Já myslím, že tahle holka za pár kaček prostě nemá chybu.

PlusyMínusy
+ balení- špatná dostupnost
+ kartáček i
řasovina ;)
- u rovných řas
mohou nastat
menší komplikace
+ cena
+ výdrž
+ opravdu černá

Sice jsem dva mínusy našla, ale jeden se mě vlastně ani netýká a druhý mi v cestě za dobrou řasenkou stát nebude. Takže asi většina z vás mohla předpokládat, že dám této řasence neuvěřitelných...

11/11 bodů!


Nikdy jsem plný počet nedala, protože jsem si říkala "Co když bude ještě něco lepšího?" , ale teď jsem si stoprocentně jistá tím, že tohle bude v mém životě jedna z nejlepších řasenek. Možná najdu lepší, ale určo až za pár let, takže teď žiju pro Catrice Lashes to Kill!

Jaká je vaše nejoblíbenější řasenka?

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Kix*♥ Kix*♥ | Web | 20. července 2015 v 7:29 | Reagovat

Popravdě, já nedám dospustit na svoje řasenky od Miss Sporty, i když je to levný shit a říká se, že jejich kvalita je na dvě věci. Mně ty řasenky vykouzlí z řasama naskutečné divy. Od Catrice ještě žádnou řasenku nemám... Ale podle tvé rcenze si mě na ni úplně nalákala... někdy na tyhle recenze prostě dám :D. Už se mi stalo několikrát, že jsem na doporučení nakupovala, ale vždycky to musí být něco co mě zajímá a zaujme... (Povedlo se :D) Já totiž na svoje řasy nedám dopustit a bez řasenky téměř nevylezu... jediná věc, n které jsem závislá :-D Takže dneska při svém výletu na nákupy po ní zabrousím :-) Jsem celkem zvědavá, co udělá s mýma řasama :-) Díky za inspirejšn :-) docela mě zajímá i to, jestli rozdrtí levnotinky od Miss Sporty :))

2 Nany Nany | Web | 20. července 2015 v 11:20 | Reagovat

[1]: Já jsem žádnou řasenku od Miss Sporty ještě nezkoušela, ale s ostatními produktry pár zkušeností mám a zrovna moc pozitivní nejsou. Ale je pravda, že si je chválí dost lidí, nejen na blozích a YT, ale i kamarádka ji měla a byla spokojená, takže určitě nějakou musím vyzkoušet :) Díky za tip

3 Renda♥ Renda♥ | Web | 20. července 2015 v 12:48 | Reagovat

Wow recenze zní dobře, ještě nikdy před tím jsem o ní neslyšela a nikde ji neviděl, třeba až si někdy na ni na brigádách na ní vydělám může být moje další. Jenom doufám, že jde dobře na přecitlivělí oči. Jednou jsem měla řasenku od Astor a moje oči se snažily vzpamatovat  týden :D

4 Whirpy Whirpy | E-mail | Web | 20. července 2015 v 12:57 | Reagovat

O téhle řasence slyším prvně. Ale nevypadá špatně, ačkoliv jsem od Catrice nikdy nic neměla. Tak já se ani moc nemaluju nb tak. Stíny, řasenka, rtěnka a jde se. :D Už nemám ani ten BB cream, ale tak přítel stejně nemá rád tuny make-upu, takže mě to ani netíží. :D
Ale někdy bych tuhle vyzkoušela, když je teda tak černá! :D Já měla Miss Manga a teďkom mám false lash superstar, ale uvažovala jsem zase o Miss Manga, protože to vyjde nastejno a superstar stojí víc, naštěstí na ni byla zrovna sleva, když jsem ji kupovala. :D

5 Bella-kejtý❤ Bella-kejtý❤ | Web | 20. července 2015 v 15:15 | Reagovat

Tuhle řasenku znám od tebe z videí a chtěla jsem si jí koupit, ale ve Varech prostě není k sehnání, možná se mrknu v Praze. :) líbí se mi její obal a cena je taky krásná. Jen mám dojem, že by mi nemusela vyhovovat, protože mám docela krátké řasy. Moc se mi líbí fotky a celkově pěkná recenze. :)
Já mám ráda řasenku na prodloužení řas od Gabrielly Salvet a pak jsem si hodně oblíbila řasenky Maybelline a jednu řasenku od Essence, která má ten big kartáček a řasy krásně prodlouží a oddělí :)

6 Vall Vall | Web | 20. července 2015 v 16:05 | Reagovat

Já mám doma řasenku od Miss Sporty Pump Up Extra Lash, na kterou jsem dělala na blogu i recenzi. Nejspíše bych si ji už znovu nekoupila, no, budu zkoušet nové.
Zatím jsem ji ještě nedopotřebovala, tak potom bych možná zkusila tu tvoji nejoblíbenější od Catrice :)
Štěteček mě moc nezaujal, ale nemusel by být špatný :D
Balení vypadá hezky :)
Rossman nemám blízko, ale někdy se po něm podívám :)
Chtěla bych zkusit tu voděodolnou :)

7 Simix Simix | Web | 20. července 2015 v 18:16 | Reagovat

~Čaué~
Zrovna jsem dneska už jednu recenzi na řasenku četla. Ale to byla horší :D
Byla levnější a tak... recenze u Vall :)
Mě by se víc líbila asi voděodolná :D
Pokud neslepuje řasy, je to můj přítel :D
Kleštičky nepoužívám a ani mě to neláká :O :D
Setkala sem se jen s jednou řasenkou, co opadávala, ale ta už byla stará :D
já nemám nejoblíbenější řasenku :D
tak ahoj :)

8 Nany Nany | E-mail | Web | 20. července 2015 v 20:33 | Reagovat

[3]: Oči normálně citlivé nemám, tak to nemohu posoudit, nicméně i když jsem třeba měla alergii, což je samé slzení apod., tak řasenka obstála skvěle, oči vůbec nedráždila.

[4]: Já se také nemaluji, vůbec, tak jednou za čas si dám řasenku a věci jako stíny nebo rtěnku používám prakticky jen do videí, nebo na akce, normálně mě každý potká nenalíčenou :D O řasenkách jsem už slyšela, jsou podle mě trošku dražší, ale určitě bych také mohla zkusit, když si trošku našetřím.

[5]: Podle mě ti právě vyhovovat bude, já mám hrozně krátké řasy, jako pár jich mám dlouhých, ale pak mám hrozně moc těch miniaturních a byla jsem zoufalá, protože jsem je nemohla pořádně vytáhnout bez toho, aniž by se mi slepily a tahle řasenka to vážně zvládla. Řasenky od Maybelline jsou fakt skvělé, s nimi mám vážně dobrou zkušenost. S essence ani GS ne, ale určitě bych mohla zkusit :)

[6]: Tak to se hned na recenzi vrhnu :) Určitě ji zkus! Snad bude voděodolná dobrá jako klasická, teď v létě se to určitě hodí.

[7]: Určitě ji zkus, myslím, že by ti mohla sedět!

9 *Shock *Shock | Web | 21. července 2015 v 0:09 | Reagovat

Abych pravdu řekla. O této řasence jsem vůbec nic neslyšela ani ji nikde neviděla (protože je asi špatně dostupná, hehe).
Ale pokud ji uvidím někde určitě vyzkouším. Já sice mám teď od Avonu a jsem stoprocentně spokojená, ale zkoušet se má vše.. no ne? :)

- Jinak hodně dobře napsaná recenze! O:) Myslela jsem, že v té trávě bude spíš zaměřená ta tráva než ta řasenka, takže +! :D:)

10 Elly Elly | Web | 21. července 2015 v 14:15 | Reagovat

Právě hledám nějakou řasenku, tak se mi tahle recenze šikla. :D :)

11 Hermione Hermione | Web | 21. července 2015 v 14:22 | Reagovat

Já vůbec nevím, jaká je má oblíbená, protože si pokaždé koupím novou s tím, že se snad najde ještě něco lepšího než ta předchozí. Až budu kupovat novou, tak na to určitě budu myslet. :D
Jenom s tím kde to koupit, třeba u nás v Rossmanu Catrice není, ale zase je to v Kauflandu, takže to taky není všude stejné :) :D

12 Kate Kate | Web | 21. července 2015 v 18:54 | Reagovat

O řasence jsem zatím neslyšela, protože catrice tady v okolí v drogerkách moc není, což mě dost štve. Každopádně když jsem někde jinde, kde catrice náhodou mají tak si vždycky hrozně dlouho něco vybírám no a všechno to tam zkoumám :D Řasenku jsem teda zatím ani neviděla,  ale rozhodně to zní podle recenze dobře, tak kdyyž ji uvidím, možná jí zkusím :)
Já mám nejradši řasenky od maybelline, mám doma dvě a obě jsou fakt skvělé :)

13 Sonka Sonka | Web | 30. srpna 2017 v 18:03 | Reagovat

Moje top jednicka je rasenka od oriflame WonderLash.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama